top of page
THEATERGROEP HENS

 RECENCIES 

'Een voorstelling die op meerdere lagen aanspreekt'

'Een frisse kijk op het lijdensverhaal' 

Nederlands Dagblad,

door Maurice Hoogendoorn

Please reload

 REACTIES 

Wauw, het kwam binnen bij mij. Een mooie voorstelling met de worstelingen van het heden!

Gisteren gekeken naar Pontius Pilatus. Prachtig! Mooi hoe jullie zonder 'ruis van de kerkgeschiedenis' terug zijn gegaan naar de beleving van dat mysterieuze moment. Zet veel complimenten. Astrid.

Vrijdag was ik met mijn zoon bij jullie Pontius Pilatus uitvoering in Harderwijk. Complimenten hiervoor. Wat een rake voorstelling, sterke teksten (en goed uit het hoofd geleerd) goed gespeeld (knap al die wisselende 'vrouw' rollen), mooie passende muziek en ingenieus verrassend decor. Ik gun jullie nog veel mooie optredens en brede bekendheid. 

Rien

Ook wij waren onder de indruk van dit meeslepende gebeuren...prachtig verteld door Hans en Sanne. Nooit eerder deze kant van de geschiedenis bekeken. Echt een eye-opener. Dank voor jullie inspirerende voorstelling. Ook de muziek, perfect ondersteunend. Licht en geluid, complimenten voor het geheel. Het verdient een groot aantal voorstellingen. 

Roelof Elsinga, muziekproducent bij Mirasound

Gisteren zijn we geweest in een volle Zwolle-zaal: muisstil genoten van dit indrukwekkende toneel! De medewerkers van het theater vonden het bijzonder hoe de mensen na afloop uit de zaal kwamen. Sommige waren in tranen. 

Job Looijenga, gemeenteraadslid ChristenUnie Zwolle

Please reload

bottom of page