top of page
THEATERGROEP HENS

 RECENCIES 

“Een mooi afgewogen voorstelling die raakt”. 

Frans Leenderts

recensist van De Stentor

Please reload

 REACTIES 

“Neem contact op met HENS en bespreek met hen hoe ook uw publiek getuige kan zijn van deze aangrijpende voorstelling”.

Albert Barth

oprichter en eigenaar van Kleinkunstig

“Mijn complimenten voor het toneelstuk van afgelopen zaterdagavond! Het was professioneel. Leuk decor, goede muziek. Soms had ik het idee dat ik in een film zat, dan weer in een boek en dan gewoon weer in het theater. Bijzonder mooi. Bedankt”. 

Mark Koelewijn

regiocoördinator Nederlands Bijbelgenootschap

Ik kan met plezier melden dat ik het een fantastische voorstelling vond. Het was creatief, speels, met goed gedoseerde humor. De aankleding was top, de muzikanten en de muziek op niveau (en gelukkig ook goed gedoseerd). De rekwisieten passend (wat kun je veel doen met een houten huis). En Bijbels verantwoord”. egen en beheren" om uw eigen item te plaatsen.

Silvester

“Vandaag was ik in Leek. Nadat ik twee workshops heb geleid was ik moe. Een beetje dromerig liet ik me meenemen in jullie verhaal. Maar ik werd wakker, klaarwakker. Vol ontzetting zag ik daar die protserige Haman de macht naar zich toetrekken. Wat een geluk dat er sterren zijn die in Gods licht hun protest laten blinken. Wat een geluk. Een verhaal van alle tijden. Het raakte me zoals dit soort verhalen me (hopelijk) altijd zullen raken. Dank jullie wel!” 

Liesbeth

“De eenvoud van de ingenieuze enscenering doet aan alle kanten recht aan een oeroud verhaal dat nog steeds mag/moet worden verteld. Dat daarin humor een belangrijke rol speelt past geweldig in de Joodse traditie. Jullie hebben mijn hart geraakt, dank daarvoor!” Joop.

“De beeldvorming van het bekende verhaal is treffend vertolkt. Knap ook met eenvoudige middelen en de muziek een sfeer te zetten die mij van het begin tot het eind heeft geboeid”. 

Oege

“Wouw, wat een beleving, het toneelspel, de regie en het prachtige decor” 

Esther

Please reload

bottom of page